Precizari si Conditii de participare

Cunostinte Preliminare.
- Pentru a profita 100 % de cunostintele care se predau la seminar, cursantii este bine sa
cunoasca:
     - limba engleza –nivel minim.
     - operare calculator –nivel minim, folosire browser pentru Internet.
Conditii de Desfasurare
- Cursantii vor primii un suport de curs, care va fi folosit de asemenea pentru notare de observatii si informatii utile.
În timpul Seminarului :
- Este interzisa orice fel de înregistrare audio/video neautorizata de INVASTA SRL.
- Telefoanele celulare trebuie închise pe toata durata seminarului.
- În timpul Seminarului vor exista pauze pentru întrebari.
- Dupa încheierea Seminarului vom ramâne pentru consultatii gratuite si pentru a raspunde la întrebari suplimentare –dar nu mai mult de ora 22 (sala trebuie predata ).

Plata
- Bonurile Promotionale sunt valabile 60 zile de la data primirii lor de la dealeri.
- Cei care nu detin bonuri promotionale (pentru deducerea de 10%) pot sa se adreseze direct la Sediul societatii pentru promotii, sau pot sa vina direct la locul de desfasurare a cursului si sa solicite bonuri promotionale (de obicei se acorda primilor 5 participanti sositi fara bonuri).
- Cei care opteaza sa vina direct la seminar vor accepta riscul de a nu mai gasi locuri libere si/sau suporturi de curs.
- Cei care platesc 30% în avans vor primii o reducere suplimentara de 5-10% (adica total 20%). Avansul de 30% este nerambursabil în cazul în care doritorul se razgândeste, dar poate fi folosit ca avans pentru un alt curs, de acelasi fel, într-un interval de 30 de zile. Daca nu se opteaza pentru o replanificare în termen de 30 zile, avansul este pierdut.
- Plata NU se face la dealeri, comisionari sau alte persoane care promoveaza cursul. Plata se face numai la.:
     - Sediul Societatii INVASTA SRL (vezi “Contact” sectiunea cu adresa)
     - La locul de desfasurare a Seminarului.
     - La reprezentantii INVASTA SRL special trimisi la doritori pentru a încasa bani.

     - Prin cec sau virament bancar (vezi “Descrire Seminarii” –sectiunea despre plati)
INVASTA SRL NU îsi asuma nici o responsabilitate pentru plati facute persoanelor pe care nu le-a autorizat pentru aceasta.

 

Folosire Cunostinte
- Actiunile, fondurile, obligatiunile sau descrierile brokerilor - care sunt prezentate în timpul Seminarului nu sunt recomandari pentru a investi, reprezinta doar exemple.
- INVASTA SRL si angajatii sau colaboratorii care o reprezinta NU recomanda si NU incita pe nimeni sa investeasca sau sa speculeze în nici un fel. Seminarul are un scop educativ.